۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۷
کد خبر: ۵۰۰۰۲۹
مدیر حوزه های علمیه هرمزگان تأکید کرد؛

لزوم اهتمام مبلغان به پرورش روحیه تقوا و پرهیزگاری در مسلمانان

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با تاکید بر اینکه مبلغان باید شرایط توبه و استغفار را در ماه رمضان مطرح کنند، گفت: مبلغان باید در ماه مبارک رمضان به پرورش روحیه تقوی و پرهیزگاری در مسلمانان اهتمام ویژه بورزند.
حجت الاسلام مختاری

حجت الاسلام روح الله مختاری، مدیر حوزه های علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به فضائل ماه مبارک رمضان، گفت: پیامبر اسلام(ص) در روز آخر ماه شعبان سخنرانی فرموده و با بیان اهمیت ماه مبارک رمضان، مردم را برای ورود به این ماه آماده می ساختند.

وی در ادامه با بیان اینکه ماه رمضان بهار قرآن است، به حدیثی از امام صادق (ع) اشاره کرد و افزود: هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان زمینه توبه فراهم است و مبلغان با انذار مردم و امیدوار ساختن آنان به فضل و رحمت واسعه الهی، می توانند آنها را به بازگشت و توبه فرا خوانند.

حجت الاسلام مختاری ادامه داد: از این رو بهتر است مبلغان مباحثی پیرامون توبه و شرایط توبه و استغفار مطرح کنند و انسان ها را به بازگشت به خداوند فرا خوانند.

وی ابراز داشت: یکی از ويژگي هایی که سبب فضيلت ماه مبارک رمضان شده، قرار گرفتن شب قدر و تعيين سرنوشت، در اين ماه نوراني است.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان تأکید کرد: از مسائل مهم دیگری که مبلغان باید در ماه مبارک رمضان بدان اهتمام ویژه بوزرند پرورش روحیه تقوی و پرهیزگاری در مسلمانان است.

حجت الاسلام مختاری همچنین افزود: مبلغ می تواند با ترغیب مؤمنان به مستحبات و بیان اجر و پاداش اخروی و آثار و برکات دنیوی آن، مردم را با انجام مستحبات آشنا کند.

وی گفت: در ماه رمضان به دلیل کم خوردن و کم شدن شکم بارگی ها، آمادگی برای رشد عواطف انسانی فراهم می شود، در این زمان، فرصت بسیار ارزشمندی برای پرورش فضائل انسانی بوجود می آید.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان ادامه داد: مبلغان می توانند برای هر یک از رفتارهای عاطفی روزی را مقرر، و سعی کنند مردم را به این امور خیر ترغیب کنند.

حجت الاسلام مختاری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشریح ویژگی های یک منبر خوب، گفت: عرصه تبلیغ عرصه بسیار مهمی است و امروز در دنیا تبلیغ حرف نخست را می‌زند، ويژگي اول يك منبر خوب اين است كه مستند باشد و حرف‌ هايي كه در آن مي ‌زنيم به آيات و روايات كلام بزرگان ارجاع داده شود./851/۳۰۲/ب2

ارسال نظرات